Når du skal skifte pærer ud i hele huset, hvor tit har du så overvejet at gå på nettet for at finde de pærer du skal bruge? Og er du kommet forbi LED pærer på din vej, og sagt at de nok ikke findes til dine lamper? Det var sådan en gang, men sådan er det slet ikke mere, for nu har du mulighed for at finde den eller de LED pærer du skal bruge, uanset hvordan din lampe er skruet sammen.

Det er let at vælge pærer nu

LED photoDer kan heller ikke herske tvivl om, at LED pærer er et godt valg til dig, der gerne vil spare penge på belysningen, have et godt og klart lys, og have de samme pærer i mange år, for med en levetid på helt op til 50 år, er LED pærer noget af det bedste du kan få. En sparepære har normalt en max levetid på 16 år, så du får altså lige 34 år ekstra ved at vælge en god LED pære.

Hvad angår farvegengivelsen, eller RA-værdi som det også hedder, så har du ved at vælge LED pærer en værdi der er tæt på de 95, hvor det ved en sparepære ofte er nede på de 80-85 – det samme er gældende ved lysstofrør. Det kan derfor ikke betale sig at købe halogenspots til badeværelset, når du har mulighed for at få en god LED pære med en bedre farvegengivelse, det giver et meget mere troværdigt spejlbillede.

Varmeudviklingen på LED pærer er også langt under både halogen, glødepærer og energisparepærer, hvilket igen må siges at være en god fordel. Det gør den langt mere velegnet til lamper på børneværelset, hvor en pilfinger måske kan komme til at røre lampen en gang imellem.

LED pærer – det rigtige valg

Med de mange muligheder du får, når du går i gang med at bruge LED pærer, har du også mulighed for at købe en lang række af tilbehør, der kan bruges til at lysdæmpe med. En anden ting det også er muligt at investere i, er de såkaldte LED lysbånd. Her er der endnu flere muligheder for at lave en spændende belysning, der virkelig kan være med til at forandre rummet. Der er ingen tvivl om at LED pærer er det rigtige valg, så er du ikke kommet i gang med at bruge denne form for pærer endnu, er der kun en ting at sige det til – start i dag, du bliver glad for dit valg.

Written By

Andreas F.